Наставникът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне изрази увереност, че воденият от

...
Наставникът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне изрази увереност, че воденият от
Коментари Харесай

Симеоне: Вярвам в моя отбор, в моите играчи, знам, че утре те ще изиграят страхотен мач

Наставникът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне изрази убеденост, че воденият от него тим ще успее да в профил Интер в в 1/8-финалите в Шампионската лига, откакто първият мач сред двата отбора приключи 1:0 за домакините в Милано.

" Вярвам в моя тим, в моите играчи, знам, че на следващия ден те ще изиграят страховит мач. Имам доста ясни хрумвания, разбирам всичко, което не се случва. До мача с Атлетик (Билбао) вкъщи правехме страховит сезон, бяхме на полуфинал за Купата, преминахме в Шампионската лига и загубихме с 0:1 против най-хубавия в Европа по това време. Сега имаме опцията да си отмъстим. В последните 20 дни, в които имахме 4-5 мача, тимът не поддържа равнището, което имаше, футболът не прости, когато сгрешиш, губиш. Надяваме се да израснем от провалите ", съобщи Чоло на конференцията преди мача на " Сивитас Метрополитано ".

" Прекарах неприятно събота вечерта, в неделя отново изгря слънце. Направих го, знаейки с какво разполагам, вярвайки на моите играчи, знаейки какво ще създадем, с цел да се надигнем против популярен противник. И ние ще го създадем добре ", убеден е наставникът на " дюшекчиите ".

Той не пропусна да поласкае сънародника си и звезда на Интер - Лаутаро Мартинес: " Винаги, като момче, той е бил извънреден състезател. Той го сподели в Аржентина, а в този момент в Интер. Намери мястото си измежду най-хубавите в Европа. Неговият жанр се усъвършенства от метода, по който този треньор го вижда ".

" Мисля, че когато вземете поради мачовете от предишното, нищо не е несъмнено. Утрешният резултат е решителен, изправяйки се против тим, който е измежду най-хубавите в Европа, само че ние също имаме страховит тим. Вярвам доста на играчите си, ще изиграем страховит мач ", приключи Диего Симеоне.
 Диего Симеоне: Трябва да продължим да подобряваме играта си
Диего Симеоне: Трябва да продължим да подобряваме играта си

Наставникът на Атлетико Мадрид приказва след снощната загуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР